Erdei Sándor Zsolt pártot váltott

Megosztás

A Velünk a Város önkormányzati képviselője, Erdei Sándor Zsolt úgy döntött, hogy a Momentum színeiben folytatja politikai pályáját, de a Mindenki Magyarországa Mozgalomnak a jövőben is tagja marad.

Mindezt csütörtökön délután a Szent István téren tartott sajtótájékoztatón Szopkó Tibor, a párt megyei szervezetének elnöke jelentette be.

Az utóbbi időben egyre elképesztőbb ötletekkel előálló Erdei Sándor kiemelte, a Momentum színeiben is az Orbáni rezsim lebontásáért dolgozik majd, valamint azért, hogy Miskolc egy jól élhető város legyen.

– Azt gondolom, hogy a Momentum egy fejlődőképes, fiatalos lendületű párt, amelyet a támogatottsága is mutat. Én úgy gondolom, hogy jó lesz ehhez a családhoz tartozni, örülök annak, hogy a Momentummal közös utunk most elkezdődik – jelentette ki a politikus, aki elmondta még, a Mindenki Magyarországa Mozgalomnak a jövőben is tagja marad, mivel a kettő nem zárja ki egymást. 

A Minap arról is beszámolt, hogy Szopkó Tibor szerint Erdei Sándor Zsolt rendkívül eredményes munkát végez, s teszi mindezt kitartóan, nagy alázattal és szorgalommal. -Ez önmagában még kevés lenne ahhoz, hogy megállapodjunk, de beszélgetéseink során az is kiderült, hogy Sándorral nagyjából hasonlóan látjuk a világot, hangsúlyozta a politikus.

Fotó: Sándor Erdei

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek